Skip to main content

Här sitter jag och skriver mitt första blogginlägg någonsin. För några år sedan hade det aldrig hänt. För här han ni en tjej som va så otroligt otrygg i sig själv – självkänslan va låg, självförtroendet fanns inte. Det spelade ingen roll hur duktig jag va på att prestera och nå mina mål. Jag va aldrig nöjd med mig själv och det va utmattande!

Min Dyslexi har hållit mig tillbaka den större delen av mitt liv. Men när jag började ändra mitt tankesätt och min syn på saker och ting, så fick jag upp ögonen för mig och vad jag värderar och vad jag är värd. Believeit är min stolthet, jag är så otroligt tacksam för att jag har haft möjligheten att skapa något som jag hoppas kommer få andra att få en bättre vardag fylld med lycka och positivitet!

Jag vill visa hur kraftfullt ett mindset är, vilken mäktig känsla det är att kunna styra sina tankar. Att få slut på tankar som inte har något stopp. Jag vill få andra att förstå hur livet kan ändras när man värderar sig själv och slutar jämföra sig med andra! Hur bra det kan bli när du börjar ge dig självkärlek och vågar göra det du faktiskt drömmer om!

Den här bloggen kommer va en liten del av Believeit och innehållet kommer självklart ha fokus motivation och inspiration, med både videos och text!

// Carolina

Leave a Reply