Skip to main content

Vad vill du bli när du blir stor? Jag är säker på att du fick den frågan minst en gång när du var ung. När du fick frågan, hade du då ett svar redo eller behövde du några minuter för att svara? Vi hade nog alla drömmar om att bli något stort som till exempel en skådis, polis eller en rockstjärna, bara för att nämna några. Blev det som du hade tänkt dig? Saker förändras ju självklart under åren och när vi blir äldre förändras vår syn på saker och ting, även våra mål förändras.


En av de viktigaste lärdomarna jag har lärt mig under mitt liv är att göra något man älskar att göra!
Varför är då detta så viktigt? – Jo för när du gör något du tycker om så kommer du också känna mer lycka i livet. Att vakna upp på morgonen och gå till ett jobb man älskar är något vi alla bör sträva efter, för livet i sig blir mycket mer intressant och roligare och det skapar ett bättre välmående.


Även om inget jobb eller företag är perfekt, så är det ändå viktigt att du går till en arbetsplats där du älskar att utföra ditt jobb! Om du är olycklig i din nuvarande situation, varför inte vidta åtgärder för att ändra den? Det finns inget som stoppar dig förutom du själv. Någonstans där ute finns ett jobb eller företag som är perfekt för dig. Om du redan är där så vill jag säga stort grattis! Om inte, inse att det kan ta lite tid att ta reda på vad du verkligen vill göra, och ännu mer tid att faktiskt komma dit – det är okej! Men om du inte börjar någonstans så kommer det heller inte ske en förändring. Små steg är bättre än inget, så fundera på vad du kan göra idag för att ändra din situation om du känner att du är på fel plats.

Jag kan säga av egen erfarenhet att hitta och göra det du älskar är absolut värt det, varje steg på vägen. Min resa gick inte över en dag, men jag tog tag i mig själv och tog mig med små steg framåt till mitt mål. – Det finns bara ingen bättre känsla än det. <3

Leave a Reply